promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Olyan bejelentést tett a TV2, hogy sokaknak máris boldogabb lesz a 2022-es év
Borítókép:  Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Magyar nézők százezrei vártak erre a bejelentésre.

Január 3-tól nemcsak a Keresztanyu, de az ország egy másik népszerű sorozata, a Jóban Rosszban is folytatódik. Csillagkút lakóinak élete immár tizenhét éve zajlik hétköznap esténként a nézők szeme láttára. Bár a sorozat hamarosan véget ér, a Csillagvirág Klinikán addig még izgalmas fordulatokra számíthatnak a sorozat rajongói az új időpontban: a széria új epizódjait 19:35-től láthatjuk.

20:05-os kezdéssel országos premier várja a török sorozatok kedvelőit: dupla epizódokkal indul a Szerelem kiadó című romantikus széria, amelynek főszereplője egy gyönyörű vörös hajú lány, Defne. Amikor Defne bátyja eladósodik és fogságba kerül, Defne kénytelen belemenni egy 6 hónapos szerelmi alkuba. A lánynak az ország legsikeresebb üzletemberének fejét kell elcsavarnia. Ráadásul az a férfi válik a legfontosabb segítőjévé a cél felé vezető úton, akibe valóban szerelmes. A félelmetes kavarodás természetesen szerelmi háromszöggé alakul.

A januári hétvégéken jobbnál jobb filmeket láthatnak főműsoridőben a nézők a Super TV2-n. Az újév második estéjén 18:30-kor jön a Tőrbe ejtve Daniel Craiggel és Chris Evans-szel. Január 8-án, szombaton a 47 méter mélyen 2. angol horrort vetíti a csatorna, majd január 9-én a Mamma Mia! Sose hagyjuk ABBA következik.

Január 22-én láthatjuk a Mélytengeri pokol című filmet, ami a Deepwater Horizon olajfúró torony katasztrófájának igaz történetét meséli el. Január 23-án a Mint egy főnök című vígjátékban két rámenős barátnő, akik együtt építették fel kozmetikai cégüket, kapnak egy olyan kivásárlási ajánlatot, ami próbára teszi barátságukat. A hónap január 29-én Az olasz melóval zárul: a gyönyörű Charlize Theron főszereplésével készült film a krimi műfaj egyik 1969-es klasszikusának újraforgatott változata.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás