promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Ez a híresség mond beszédet Damu Roland temetésén, és kiderült a színész végakarata is
Borítókép:  TV2 Play
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Damu Roland nem akarja ekkora fájdalomnak kitenni a szüleit, így különleges kérése volt a temetése előtt.

Damu Roland december első felében került kórházba koronavírussal. Az állapota sajnos csak egyre rosszabb lett - a színészt mélyaltatásban tartották, műtüdő lélegeztette - majd december 27-ére virradó éjjel, 47 éves korában elhunyt.

Volt szó beszéd arról, hogy Debrecenben temetik el, azonban Damu Roland kérésére a fővárosban fogják végső nyugalomra helyezni.

„Az volt a kérése, hogy Budapesten temessék el, mert ő ott volt otthon. A szüleit és a testvéreit sem akarta, hogy részt vegyenek a temetésén, ezt anyunak is elmondta a kórházban. Hamvasztást vagy nyitott koporsós temetést akart, még nem tudjuk, melyik lesz. Biztos, hogy a szertartás szűk körű lesz, csak az édesanyám, a testvérem, egy másik unokatestvérünk, a mi gyerekeink és két nagyon jó barátja lesz jelen”

- nyilatkozta a Blikknek Tóth Zita, Damu Roland unokatestvére.

Szóval meglepő módon a színész utolsó kívánságai között szerepelt, hogy a szülei ne vegyenek részt a temetésen. Úgy néz Damu nem akarta őket ekkora fájdalomnak kitenni.

A lap megkereste Nagy Ferót is, akit a család felékért arra, hogy mondja beszédet a búcsúztatáson. Beatrice frontembere elfogadta a meghívást, és ha nem jön közbe semmi, akkor mindenképpen ott lesz a temetésen.

Damu Roland unokatestvére megjegyezte azt is, hogy halottról vagy jót, vagy semmit, így szeretné, ha a rokona rosszakarói hagynák, hogy nyugodtan búcsúzhassanak el a színésztől.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás