promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Így néz ki ma Pierre Cosso, a Házibuli második részének szívtiprója
Borítókép:  Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A francia színésznek nem jött össze a nagy áttörés, de kárpótolja, hogy álomszerű életet élhet.

A nyolcvanas években aligha akadt tini lány, aki ne lett volna fülig szerelmes az igéző tekintetű Pierre Cossóba. A francia színész (akkor még 21 éves srác) a nagy sikerű Házibuli című film folytatásában rabolta el Sophie Marceau szívét.

Az algériai születésű Cosso ma már betöltötte a 60. életévét, de ugyanolyan jóképű és sármos, mint annak idején. A filmezéssel nagyjából másfél évtizede felhagyott, a Házibuliban elért frenetikus sikerét úgysem tudta volna soha megismételni.

Jelenleg Francia Polinéziában él, a Csendes-óceán elhagyatott vidékén, ahol gyakran hajókázik, és rendszeres blogot vezet az egzotikus szigeteken töltött mindennapjairól. Néha azért visszacsábul a képernyőre is, 2016-ban például a Dancing with the Stars olasz változatában lépett fel.

A Házibuli egyik pikantériája, hogy Cosso és a nála 5 évvel fiatalabb Marceau valóban egy párt alkottak rövid időre, de a szerelmük nem bizonyult örökéletűnek. A 60 éves szívtipró a sikerei csúcsán az énekléssel is megpróbálkozott, ám ezen a téren sem jött össze neki a nagy áttörés.

De aligha bánja, mert Cosso az Instagram-oldalának tanúsága szerint is álomszerű életet él. Feleségül vette a polinéziai Rauteát, akivel két fiút nevel (az egyik még egy korábbi kapcsolatából született), és radikális döntésével, a modern világnak való hátat fordítással legfeljebb a nosztalgiázó egykori tini lányokat keserítette el.

„Egy hajón élni és átszelni az óceánt, erről álmodoztam gyerekkoromban. De szeretnék még filmeket és zenéket is csinálni”

– nyilatkozta Cosso nemrég a német Bild magazinnak, utalva arra, hogy befejezetlen dolga van még ezen a területen. Létrehozott egy bandát is, amely a Pierre Cosso & Co nevet viseli, és gyakran lépnek fel közönség előtt.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás