promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Hatalmas bejelentést tett az RTL Klub, ilyenre ritkán van példa a magyar televíziózásban
Borítókép:  Illusztráció / via 24.hu
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Az RTL Klub büszkén újságolta el az egyik műsorának elsöprő sikerét, amivel még a TV2-t is sikerült lenyomni.

Közvetlenül szenteste előtt, december 23-án ért véget az RTL Klubon A Konyhafőnök VIP című műsor, amiben Tornóczky Anita győzedelmeskedett. Rengetegen kísérték figyelemmel a hírességekkel teletömött gasztroverseny adásait, így nézettségi szempontból a csatorna sorra nyerte a hétköznap estéket – most pedig kiderült, hogy tényleg hatalmasat robbantott ezzel az RTL Klub.

„Az ünnepek előtt zajlott a Konyhafőnök VIP hatodik évadának fináléja. A hírességek drámai fordulatokban bővelkedő gasztro versenye a kiemelt kereskedelmi célcsoportban (18-49), átlagosan 16 SHR%-ot hozott, ez a teljes népességben átlagosan majd 600 ezer főt jelentett. Így a széria 29 epizódjából 23 este bizonyult jobbnak a konkurencia műsoránál.

A sztárok konyhai összecsapása a legnézettebb a 30-39-es korosztályban volt, ebben a célcsoportban (30-39 éves nők) átlagosan 20,3 % közönségarányt ért el.

A gasztro reality a digitális térben is sikeres. Az rtl.hu-n a megdöbbentő vagy éppen vicces pillanatok, kiborulások és a konyhapultban mindenre kész hírességek ételkészítésének shortform videói összesen 924 ezer video view-t generáltak, míg az RTL Most-on eddig 1,3 millió alkalommal indították el a felhasználók a teljes adásokat, összesen közel 840 ezer órát töltve a realityvel”

– olvasható az RTL Klub közleményében.

Úgy tűnik, hogy a nézők minden platformon imádták A Konyhafőnök VIP-t, így nem kérdés, hogy a csatorna a jövőben tervezni fog-e vele, hiszen ez a műsor nem csupán a közönség számára volt izgalmas, hanem a sztárok is nagyon élvezték a szereplést, illetve azt, hogy az ország kiemelkedő séfjeitől tanulhattak pár trükköt.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás