promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Giganehéz karácsonyi kvíz: senki se tudja hibátlanul kitölteni, a legtöbben csak 2 pontot tudnak szerezni - te jobb leszel az átlagnál?
Borítókép:  Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Minden idők egyik legnehezebb karácsonyi kvízét hoztuk nektek, amit még a szerkesztőség sem tudott hibátlanul kitölteni.

Karácsony első napjára egy egészen rendhagyó kvízt hoztunk nektek. Tavaly már próbára tettük olvasóink tudását azzal, hogy leteszteltük, mennyire ismerik a karácsonyi filmekben a Mikulást játszó színészeket.

Most egy sokkal-sokkal nehezebb Mikulásos filmkvízt állítottunk össze, amiben azt teszteljük le, felismeritek-e a színészeket, akik Mikulásnak öltöztek valamelyik filmben (nem feltétlenül karácsony filmben - a szerk.). Hangúlyozzuk: a kvízben szereplő színészek közül egyikük sem az IGAZI Mikulást játszották, csak egy személyt, aki Mikulás ruhába öltözött.

Persze ez önmagában nyilván nagyon nehéz lenne, éppen ezért minden kérdéshez olyan képet csatoltunk, ami segítséget nyújthat a válaszadásban; éppen ezért érdemes alaposan megfigyelni a képeket. Sok sikert!

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás