Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Keanu Reeves csúnyán összetörte a John Wick rajongók szívét

Keanu Reeves csúnyán összetörte a John Wick rajongók szívét

Zene, Film & Kultúra

Keanu Reeves csúnyán összetörte a John Wick rajongók szívét

Zene, Film & Kultúra

Baranyecz János 09:39

Keanu Reevestől megkérdezték, hogy a való életben inkább Neo lenne a Mátrixból, vagy John Wick – a válasza sokakat elszomorított.

Keanu Reeves egyike azoknak a hollywoodi szupersztároknak, akiknek a nevéhez több ikonikus szerep is kapcsolódik, hiszen a színész alakítja John Wicket, illetve a Mátrix hősét, Neót is. A híresség mindkét karaktert hibátlanul hozza, ráadásul hamarosan bemutatják Magyarországon a Mátrix: Feltámadások című filmet, amiben 18 év után mindenki újra láthatja őt Neóként.

Keanu Reeves nemrég egy beszélgetésen vett részt, ahol megkérdezték tőle, hogy ha választania kéne, akkor ki lenne a való életben:

Neo a Mátrixból, vagy a John Wick-széria kőkemény főhőse?

Keanu Reeves őszinte választ adott, és elárulta, hogy bizony Neo karaktere áll közelebb a szívéhez, így őt választaná – leginkább a Trinityvel való kapcsolata miatt.

Nem meglepő, hogy a színész ilyen átgondoltan, mélyen reagált, és egyből arra gondolt, hogy olyan figura bőrébe szeretne bújni, aki nem magányosan tölti az életét, hanem van mellette egy igazi társ, aki megérti őt, és pontosan tudja, hogy min megy keresztül – szóval hiába lettek többek is szomorúak Keanu Reeves válaszától, akkor is igaza van ilyen szempontból.

Itt lehet megtekinteni a december 23-án bemutatásra kerülő Mátrix: Feltámadások magyar előzetesét:

Borítókép: Keanu Reeves / Profimedia

Legolvasottabb hírek

Legújabb galéria