promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
A népszerű magyar előadó csodásan dolgozta fel ezt a klasszikus karácsonyi dalt – videó
Borítókép:  Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A „Have Yourself a Merry Little Christmas” című szerzeményt Frank Sinatra tette halhatatlanná, de most egy magyar énekes előadásában hallgathatjuk meg.

Erb Virgil, vagyis művésznevén Giovanni nem olyan rég az egyik példaképével, Charlival készített egy közös dalt „Evezzünk egy hajóban” címmel. Giovanni édesapja, Zdroba Dániel és Charlie együtt nőttek fel, és egy zenekarban játszottak a hatvanas évek második felében.

A fiatal énekesnek azért is volt fontos, hogy össze tudta hozni ezt a duettet a Liszt Ferenc-díjas előadóművésszel.

Most Giovanni egy klasszikus feldolgozással, zongora kíséretében varázsolja meghitté az ünnepeket.

„A karácsony mindenki számára elsősorban a családról, együttlétről, szeretetről szól, ezért is szerettem volna egy dalban megemlékezni erről az időszakról. A munkám miatt volt szerencsém több kontinensen megélni az ünnepet és megismerni mások szokásait; a „Have Yourself a Merry Little Christmas” pedig az egész világon egy ismert és kedvelt szerzemény. A zeneszámot egyébként már több világsztár elénekelte, köztük van Michael Bublé, Christina Aguilera és Frank Sinatra is”

- mondta a szerzeményről az előadó.

A felvétel klippel együtt érkezett, amit egy hangulatos stúdióban rögzítettek. Ha valami, hát ez biztosan karácsonyi hangulatot fog varázsolni minden lakásba.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás