promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
ByeAlex komoly mérföldkőhöz érkezett – Különleges meglepetéssel készül, aminek rengetegen fognak örülni!
Borítókép:  ByeAlex / rtl.hu
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

ByeAlex már 10 éve van a zenei pályán, ezért nem akármivel fog kedveskedni a rajongóinak.

Sokan a „Kedvesem” című gigaslágernek köszönhetően ismerték meg ByeAlexet, pedig neki előtte is voltak dalai. Szinte hihetetlen, de már 10 év telt el az első szerzeménye, a „Csókolom” óta, mára pedig az ország egyik legmeghatározóbb zenészévé vált ByeAlex, aki folyamatosan sikert sikerre halmoz – de úgy tűnik, hogy ez az évforduló számára is nagyon fontos, ezért egy igazi különlegességgel készül.

„a napokban volt 10 éves az első szerzeményem a csókolom. ez konkrétan azt jelenti, hogy 10 éve vagyok már porondon a zenéimmel! ezért döntöttem úgy, hogy a jövő évet egy különleges, szimfonikus előadással indítjuk meg a budapesti kongreszusi központban! (márc. 26.) a koncerten az elmúlt 10 év legnagyobb slágereiből, régiekből és újakból merítünk majd. a csókolomtól, a hullikig… a jegyek elkezdtek fogyni! remélem büszkék lesztek ránk. nekünk is új terep!”

– írta ByeAlex.

Az biztos, hogy ez a fellépés igazi csemege lesz majd azoknak, akik az elmúlt 10 évben végig ByeAlex mellett voltak, és látták, hogyan tör folyamatosan feljebb és feljebb – szóval semmiképp sem érdemes kihagyni, ha valaki szeretne egy kicsit „nosztalgiázni” hazánk egyik legnépszerűbb énekesével, aki híres arról, hogy milyen jók a koncertjei.

Itt lehet megtekinteni ByeAlex posztját:

Itt pedig meghallgatható a „Csókolom”:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás