promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Retteghetnek a kisgyermekes szülők: hamarosan jön a Minyonok folytatása – előzetes
Borítókép:  youtube.com/KinoCheck.com (screenshot)
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Már nem kell sokat várnunk, és megérkezik a Minyonok: Gru színre lép, amiben visszatérnek a sokak számára idegesítő sárga kis „Tic Tac”-ok.

2010-ben az egész világot meghódította a Gru című animációs film, amiben megismerhettük az akkor még cuki kis Minyonokat, akikért szinte megőrülnek a gyerekek. A szülők az utóbbi években kénytelenek voltak a fizetésük jelentős részét Minyonos játékokra és egyéb termékekre költeni, most pedig felkészülhetnek arra, hogy ezt újra meg kell tenniük.

2022. június 30-án bemutatásra kerül a magyar mozikban a Minyonok: Gru színre lép című animációs film, amiben természetesen ismét a sárga „Tic Tac”-oké lesz főszerep, de persze a fiatal Gru is benne lesz majd az év egyik legnagyobb sikerének ígérkező alkotásában.

Az eddigi kedvcsinálók alapján a készítők hozni fogják a szokásos minőséget és hangulatot, szóval nem kell aggódniuk a rajongóknak – viszont aki már eddig is a falat kaparta a Minyonoktól, az valószínűleg most is szenvedni fog a moziban, amíg a gyermekei remekül szórakoznak az agyzsibbasztó, de bizonyos szempontból mégis mókás jeleneteken.

Íme a Minyonok: Gru színre lép új előzetese:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás