promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Aljas húzással búcsúzott A Nagy Ő: Tóth Dávid ágyba vitte az egyik lányt, de a másikat választotta
Borítókép:  TV2/A Nagy Ő - Bachelor
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Tóth Dávid tőrt döfött a legnagyobb esélyes szívébe, a show végén vallotta be neki, hogy nem szerelmes belé.

Intenzív két héten vagyunk túl, amelynek végén óriási fordulattal búcsúzik a TV2 párkereső reality műsora. A Nagy Ő negyedik hazai évadában Tóth Dávid világbajnok és olimpiai ezüstérmes kajakozó keresett lányt maga mellé.

A 36 éves sportoló kegyeiért 21 versenyző szállt síkra, akikhez – rendhagyó módon – menet közben még ketten csatlakoztak, és az egyikük végül óriási fejfájást okozott mindenkinek, beleértve persze Dávidot is.

A 24 éves Laura jött, látott és győzött, pedig egészen az utolsó percekig minden arra utalt, hogy Annabella lesz a kiválasztott, akivel a férfi már családalapításról és teljes elköteleződésről beszélgetett. A Szlovéniában együtt töltött nap után megkérte arra is, hogy töltsék együtt az éjszakát.

„Számítottam a kérésre, de nem akartam elsietni a választ”

– mesélte a boldog Annabella, akit Dávid azzal igyekezett nyugtatni, hogy erre a kérdésre nincs rossz felelet, a döntés a lány kezében van.

„Oké, együk meg gyorsan a desszertet, aztán menjünk”

– adta be végül a derekát Annabella, és a párt a szállodában már várta a rózsaszirmokkal telehintett ágy. Másnap aztán a kajakosnak mindezt valahogyan be kellett vallania Laurának is.

Az Angliában élő tanulóval canyoningolni mentek, ami lényegében azt jelentette, hogy meredek sziklafalakról ugráltak jéghideg tavacskákba. Nem a legromantikusabb program, de a lány szó nélkül tűrte a megpróbáltatásokat.

Az esti vacsoránál azonban már kibukott belőle a féltékeny szörnyeteg. Dávid csak hosszas unszolásra árulta el neki, hogy nem egyedül töltötte az előző éjszakát, amitől Laura teljesen kiborult.

„Lesokkolt a hír, zavaromban csak nevetni tudtam. Bántott az is, hogy ha nem kérdezek rá, nem árulta volna el. Úgy érzem, most megint megtorpant a kapcsolatunk. Ha én valakit szeretek, nem lenne gusztusom lefeküdni mással”

– pufogott jogosan a lány, és persze azt sem hitte el, hogy nem volt szex az alkalmi párocska között.

„36 évesen már kiélhetted volna magad!”

– folytatta Laura, akinek már csak a sodrófa hiányzott a kezéből ahhoz, hogy egy mérges feleségre hasonlítson. Megcsalva érezte magát, Dávid pedig megijedt, hogy tényleg elveszítheti őt.

Amikor sor került a férfi nagy döntésére, a nézők többsége alighanem biztosra vette, hogy Annabella lesz a befutó. De nem így történt!

„Egyetlen dolog hiányzik csak, a szerelem, így pedig nem tudok komoly kapcsolatba vágni”

– sokkolta a kajakos ezúttal Annabellát, még azzal is megforgatva benne a tőrt, hogy kerek-perec kijelentette: a szíve Lauráé. Dávid vele kezdett tehát új, közös életet – de hogy a kapcsolatuk valóban kiállja-e az idő próbáját, az még egyelőre kérdés.

Egy hónappal a forgatás befejezése után mindenesetre még együtt voltak, erről tanúskodott a montenegrói vakációjuk is. Dávid borostásan, szemmel láthatólag felszabadultan bolondozott Laura mellett, de elégedettek lehetnek a magyar nézők is, hogy végre túlestek ezen a néha mesterkéltnek tűnő, gyakran kínos perceket is szerző műsoron, mint kubikos a talicskán.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás