promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Most már nincs finomkodás, mindkét esélyes lány szétnyitotta combjait A Nagy Ő-nek
Borítókép:  TV2/A Nagy Ő - Bachelor
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Elérkezett a finálé ideje, Tóth Dávid végre meghozza a döntést, és párra lel.

Utolsó előtti adásához érkezett december 16-án A Nagy Ő párkereső reality. Gyorsan lefutott a két hét, mozgalmas napokon vannak túl a résztvevők, és végre azt is látni, érezni lehet, melyik lány lesz Tóth Dávid választottja.

A szervezők ezúttal fordítottak a szereposztáson, ugyanis a csajok szerveztek programokat a kajakosnak. Ezek nem mindegyike sült el a legjobban, Dávid ugyanis nem tűnik nyitottnak az új dolgok kipróbálására, ha ki kell lépnie a komfortzónájából, akkor lefagy, mint egy oposszum a kamion előtt.

Annabella golfozni vitte őt, ami azért volt tökéletes választás, mert – mint kiderült – egyikük sem ért ehhez a sporthoz. Dávidnak imponált a lány határozott, magabiztos, kezdeményező hozzáállása, de ettől még a játékuk borzalmasra sikeredett. Nem voltak ügyesebbek, mintha palacsintasütővel teniszeztek volna, ám a szép környezet mindenért kárpótolta őket.

Fanni festeni hívta a kajakost, aki ettől vette fel igazán az oposszum-álcáját, láthatóan befeszült a rá váró feladattól. A terápiafestés viszont idővel feloldotta, különösen azután, hogy rájött, hogy nemcsak festeni, hanem fröcskölni is lehet az ecsettel. Végül mindketten indiánnak kifestve fejezték be a randit.

A leginkább testhezálló programot Laura találta ki Dávidnak, akivel feszültségoldásként jógagyakorlatokat végeztek a szabadban. Itt a kajakos végre kiélhette magát, csavarta, forgatta, emelte a lányt, aztán a legintimebb pillanatban

fölé hajolt Laurának, és szétnyitotta a csípőjét.

A Rózsaceremónia most már elmaradt, Dávid személyesen közölte a lányokkal, hogy folytatni akarja-e velük az ismerkedést. Annabellának a szemére vetette, hogy túlságosan is jó és szép vele minden, ezért nem tudja elhinni, hogy mindez igaz lehet.

Laurára is rádörrent, hogy neki már nincs ideje senkivel sem játszadozni, döntenie kell, és hosszú, tartós kapcsolatra vágyik, ezért valóban csak azokkal folytatná a show-t, akik erre érdemesek.

Ilyen felvezetés után némileg meglepetésként szolgált, hogy a kajakos Annabellát és Laurát vitte magával a szlovéniai álomnyaralásra, Fannival pedig véget vetett az ismerkedésüknek. A lány fagyosan köszönt el tőle, Dávid pedig azzal magyarázta döntését, hogy mindvégig hiányolta kapcsolatukból a kiegyensúlyozottságot.

„Nekem csalódás vagy most, Dávid. Felnőtt emberként itt tartasz egy 24 éves lányt. Kicsit olyan érzésem van, mintha ő csak nyaralni jött volna ide”

– ekézte még búcsúzásképp Fanni Laurát, aki menet közben csöppent bele a műsorba, és meglepően sokáig kihúzta a villában. Dávid nem érzett megkönnyebbülést a döntését követően, összeszorult szívvel nézett a távozó Fanni után.

A szlovéniai nyaralásra viszont összeszedte magát, és ott nem is akart a helyzeten agyalni, csupán jól érezni magát. Az első napon Annabellával hajókázott a tengeren, a másodikon pedig Laurával túrázott a hegyekben.

Az Annabellával eltöltött nap a rózsaszirmokkal telehintett franciaágyban ért véget. Ez nem volt megbotránkoztató, hiszen napközben már arról is beszélgettek, hogy ha egy lakatlan szigetre vetődnének, akkor ott kis Dávidokat csinálnának.

„Végig te voltál nekem a fix pont, tudtam, hogy te mindig fogsz rózsát kapni tőlem”

– vallotta be Dávid Annabellának, amivel már részben sugallta, hogy merrefelé hajolhat majd a szíve a december 17-i fináléban.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás