promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Vilmos herceg és Britney Spears közös titkai? A birt királyi család szakértője kitálalt, eddig ritkán hallott dolgokról beszélt
Borítókép:  Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A brit királyi család szakértője különös dolgokról mesélt.

Úgy tűnik, hogy igazak a pletykák, miszerint bár Katalin hercegné és Vilmos kapcsolata szinte tökéletes harmonikus és a megismerkedésük a története is romantikus, ám Vilmos és Katalin között a vonzalom nem volt meg elsőre, amikor az egyetemen találkoztak.

2007-ben egy ideig külön is voltak, a nagy románc előtt pedig Vilmos herceg nagyon úgy tűnik, hogy a kilencesvenes és kétezres évek popdívájának, Brintey Spearsnak csapta a szelet.

Briney és Vilmos leveleztek, e-maileket váltottak, és műr úgy volt, hogy végre összejön közöttük a nagy találkozó is, ami persze bárhogy kisülhetett volna. A szakértő, Christopher Andersen szerint még telefonon is többször beszéltek.

A kapcsolatról korábban a popdíva is beszélt egy televíziós interjú során, azt modnta, hogy úgy volt, hogy Vilmos utazik majd hozzá ám erre később nem került sor.

Andersen a ritkán hallott sztoriról nemrég megjelent könyvében, a Brother and Wives: Inside the Private Lives of William, Kate, Harry and Meghan című műben beszél részletesen is.

Még több érdekesség érdekel a brit királyi családdal kapcsolatban?

(Forrás: Velvet, Express)

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás