promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Brutális meglepetés: Meghan Markle ajándékától II. Erzsébetnek is kicsordult a könnye - videó
Borítókép:  Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Ennél emlékezetesebb és persze hangosabb ajándékot valószínűleg sosem kapott őfelsége.

Közeledik a karácsony, és ilyenkor rendre előbukkannak a királyi családdal kapcsolatos vicces ajándékos sztorik is, most az Express magazin számolt be arról, hogy mi volt Meghan Markle első karácsonyi ajándéka őfelségének, II. Erzsébetnek akkor, amikor először találkozott az ünnepek alkalmával a családdal.

Meghan Harry hercegtől is tudta, hogy II. Erzsébetnek van egy elképesztően vicces oldala, így őfelsége imádja a meghökkentő, megdöbbentő és bizarr ajándékokat is. Korábban amúgy az uralkodó ausztrál egyerekektől egy látogatás során egy integető műkezet kapott, hogy kevesebbet kelljen használni a sajátját.

Sajnos egyelőre erről a csodaszerkentyűről nem készült fotó, sem pedig videó.

Meghan Markle úgy döntött tehát, hogy nem a megszokott meglepetések közül válogat, hanem egy kuriózumát választ az első nagy karácsonyi találkozásra, olyat, amelytől őfelségének kicsordulhat a könnye is, persze a nevetéstől.

Így is történt, II. Erzsébet pedig az éneklő hörcsög láttán azt mondta, hogy örül, mivel úgy látja, kedvenc kutyái társaságot kapnak. Az internet szerint egy ehhez hasonló hörcsög lehetett az ajándék:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás