promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Alvin és a mókusok: eladóvá vált a három éneklő rágcsáló, de nem adják őket olcsón
Borítókép:  Alvin és a mókusok / Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Piacra dobták az Alvin és a mókusok franchise tulajdonjogait, de mélyen a zsebébe kell nyúlnia annak, aki meg akarja venni.

Ross Bagdasarian 1958-ban alkotta meg az Alvin és a mókusok nevű fiktív mesezenekart, ahol ő kölcsönözte mind a három cuki mókus vékonyka hangját. A rajzolt kis állatkák hamar óriási sikert értek el, hiszen egyebek között sorozatot is kaptak, majd 2007-ben félig élőszereplős mozifilmben is szerepeltek, ami három folytatást kapott az utóbbi években.

Úgy tűnik, hogy a hatalmas sikerek ellenére a jelenlegi tulajdonosok most mégis meg akarnak szabadulni az Alvin és a mókusoktól, ugyanis állítólag 300 millió dollárért dobták piacra az egész franchise jogait – ami lehet, hogy elsőre elképesztő összegnek tűnik, de ahhoz képest, hogy a négy mozifilm összesen 1,4 milliárd dollárt hozott világszerte, már nem is olyan rossz.

Állítólag a Paramount, Netflix és a Warner is komoly érdeklődést mutatott Alvinék iránt, hiszen valóban egy jól jövedelmező szériáról van szó, ami hosszú évtizedek óta benne van a köztudatban, így jó befektetés lehet bárki számára, aki tud velük kezdeni valamit – legyen akár szó újabb zenei albumokról, mesékről, mozifilmekről vagy bármi másról.

Íme egy kis ízelítő Alvinékból:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás