promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Nincs még egy Alföldi Róbert, vagy mégis? – Bizarr akcióba fogott a Centrál Színház
Borítókép:  YouTube.com/FriderikuszPodcast (screenshot)
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Keresi a Central Színház azt az embert, aki tudja azt a színvonalat nyújtani a színpadon, mint Alföldi Róbert - legalábbis néhány kivételes szempontból

Színészként már számtalan karakter bőrébe bújt Alföldi Róbert, napjaink egyik legismertebb és legnépszerűbb színházi alakja. Akárhányszor darabot rendez, annak biztosan híre megy a botrány vagy a csodálat miatt, ám olyan még talán vele sem történt, mint most.

A Centrál Színház ugyanis beharangozta: Alföldi Róbert-hasonmást keresnek új darabjukba.

Azon túl, hogy ez a Jászai Mari-díjas művész számára is hízelgő, óriási lehetőséget kecsegtet az Alföldi Róbert szerepére hajazó személyeknek.

„Ekkora szükségünk még sosem volt a megosztásaitokra! Segítségetekkel tétessen közhírré: Alföldi Róbert doppelgangert (hasonmást) keresünk

​- tette közzé a közösségi oldalán a Centrál Színház, majd a következővel folytatta:

„2022. januárjában bemutatásra kerülő Network című előadásunkba keresünk hozzávetőleg 175-185 cm magas, erős csontú közreműködőt. A munka főpróbahetünk alatt (2022.01.10-14.) mindennapos, a premiert követően havi 4-6 alkalommal esti elfoglaltságot jelent, versenyképes statiszta fellépti díj ellenében. [...] A jelentkezéseket szeretettel várjuk, illetve minden megosztást nagyon köszönünk!”

Azt, hogy a darab pontosan miről fog szólni és hogyan mutatják majd be Alföldi Róbert karakterét, még nem tudni.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás