promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Zorán olyan felvételt osztott meg Kóbor Jánosról, ami az egész országot meghatotta – videó
Borítókép:  Kóbor János / Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Zorán egy igazán különleges videóval lepte meg a közönséget – ezt mindenkinek látnia kell, aki kedvelte Kóbor János munkásságát.

Pár nappal ezelőtt szinte az egész országot sokkolta a hír, hogy rövid megbetegedés után 78 éves korában elhunyt az Omega legendás frontembere, Kóbor János. Rajongók milliói, és szinte az összes kolléga gyászolja őt, hiszen a hazai zenei élet kiemelkedő alakja volt – ezt bizonyítja az a videó is, amit nemrég Zorán rakott ki a 2001-es Illés-Metro-Omega koncertről.

„2001-ben volt egy igazán nagy koncert: Illés–Metro–Omega a Népstadionban. A fináléban mindhárom zenekar repesett az együtt zenélés örömétől. A video nem hazudik, az arcunkról mindent le lehet olvasni. Ritka, vissza nem térő pillanatok”

– írta Zorán.

A visszajelzések alapján sokan meghatódtak a különleges felvétel láttán, amin tökéletesen megfigyelhető, hogy Kóbor János olyan energiával rendelkezett a színpadon, amit nem igazán lehet pótolni, így csak fájóbbá vált a hiánya – de persze még így is mindenképp érdemes megnézni a videót, hiszen sokak számára mondhatni történelmi pillanatról van szó.

Itt lehet megtekinteni a koncertről készült felvételt:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás