promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Hajdú Péter, Curtis, Mága Zoltán, Orbán Viktor: az egész ország Kóbor Jánost gyászolja
Borítókép:  Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Az Omega frontembere 78 éves korában hunyt el.

Felfoghatatlan fájdalom van most sokak szívében, mivel az Omega együttes ma délelőtt a hivatalos oldalukon bejelentette, hogy az énekesük, Kóbor János meghalt.

Kóbort november közepe óta kórházban kezelték, mert elkapta a koronavírust. Folyamatosan az életéért küzdöttek az orvosok, de végül a frontember szervezete már nem bírta tovább.

Mivel a család hírzárlatot rendelt el, olykor csak a zenekar menedzsere, Trunkos András nyilatkozott, de azt már mindenki érezte a levegőben, hogy nagy a baj. Az énekes halálhíre az egész országot sokkolta.

Curtis egy fotót posztolt Kóborról, és csak ennyit üzent:

„Ég veled”.

Mága Zoltán már egy hosszabb posztban búcsúzott az énekestől:

„Végtelenül szomorú, hogy egy újabb legendás zenészt veszítettünk el. Egy évvel ezelőtt Balázs Fecóért imádkoztunk, hogy felépülve újra velünk zenélhessen, örömöt szerezve milliónyi rajongója számára, ma pedig a magyar könnyűzenei élet másik nagy ikonjától, Kóbor Jánostól kell búcsút vennünk. Az Omega együttes frontemberét a Kossuth-, és Liszt Ferenc-díjas előadóművészt is a koronavírus ragadta el , ezért kell megállítani ezt a láthatatlan és veszélyes ellenséget!”

Vujity Tvrtko „A kereszt-út vége” című dal részletével köszönt el.

„Nagyon szerettem! Isten veled Mecky”

– írta az Instagram-oldalán Hajdú Péter.

Nagyon ritka, amikor maga a miniszterelnök, Orbán Viktor is megemlékezik egy hírességről. A kormányfő is nagy rajongója volt az Omegának.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás