promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Csobot Adéllal élő adásban történt meg az, amitől a legjobban félt – videó
Borítókép:  Csobot Adél / rtl.hu (screenshot)
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Tegnap újabb versenyzők estek ki az X-Faktorból, így Csobot Adél utolsó mentoráltjai is búcsúztak a műsortól.

Az RTL Klubon futó X-Faktor legutóbbi élő show-ja is rengeteg izgalmat tartogatott a nézőknek, hiszen vészesen közeledünk a döntőhöz, jövő héten pedig már csak négy versenyzőt láthatunk a műsorban – ez pedig azt jelentette, hogy tegnap este két produkciónak ki kellett esnie, így elsőként Yvonne Dederick lánya, Catherine Dederick, azaz Mardoll búcsúzott, aki egy látványos előadással zárta az X-Faktoros pályafutását.

Ezek után csak tovább fokozódtak az izgalmak, ugyanis az adás végén Puskás Peti utolsó mentoráltja, Ferenczi Kamilla, illetve Csobot Adél szintén utolsó versenyzői, a The Harmonies nevű csapat várták, hogy ki maradhat tovább az X-Faktorban – végül Ferenczi Kamilla győzedelmeskedett, így Csobot Adélnak az összes embere kiesett a műsorból.

Látni lehetett Csobot Adélon, hogy végtelenül büszke a The Harmonies tagjaira, de azért rettenetesen fáj neki, hogy mentoráltak nélkül maradt, hiszen nagyon reménykedett abban, hogy az ő versenyzői közül kerül ki az X-Faktor jubileumi 10. évadának győztese – de ez sajnos nem így lett, ráadásul élő adásban törtek össze ezek az álmok.

Itt lehet megnézni a The Harmonies kiesésének szomorú pillanatait:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás