Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Visszatér a TV2 népszerű műsora, amiért rajongtak a magyar emberek

Visszatér a TV2 népszerű műsora, amiért rajongtak a magyar emberek

Zene, Film & Kultúra

Visszatér a TV2 népszerű műsora, amiért rajongtak a magyar emberek

Zene, Film & Kultúra

Helmeczi Benjamin 16:56

A magyar TV-nézők imádták ezt a műsort, és most a TV2 új évaddal hozza vissza a képernyőre.

Összesen 18 ország vásárolta már meg a Pénzt vagy éveket! című gameshow jogait, és Magyarországon a negyedik évaddal fog hamarosan visszatérni a TV2-re.

Az új évadban a sztárpároknak továbbra is csak annyi a dolguk, hogy kitalálják az előttük álló civil emberek életkorát, és ha ügyesen játszanak, akár 10 millió forint is ütheti a markukat.

A segítségek felhasználásával a játékosok kapnak némi támpontot, ami közelebb viheti őket a jó megoldáshoz. Egy-egy adás során 6+1 ember életkorát kell eltalálniuk. Ahogy a játék halad előre, egyre nagyobb a tippelés tétje, minden elhibázott év egyre többe kerül, azaz, a tipp és a helyes életkor közti évek száma először 100 ezer forint veszteséget jelent évenként, ám a végén már 600 ezer forintba kerül 1 évnyi tévedés. Így csökken folyamatosan az elején rendelkezésükre álló 10 millió forint.

Minden körben először tippelni kell, aztán egy segítség áll a sztárok rendelkezésékre a pontosításhoz: akár egy sláger, vagy egy fontos esemény abból az évből, amikor a színpadon szótlanul álló civil született. A döntőben a megmaradt nyereményt pedig csak akkor vihetik haza a sztárok, ha tökéletesen beletrafálnak az előttük álló hetedik ember életkorába.

A Pénzt vagy éveket! előző évadaiban többek között olyan hírességek tették próbára magukat, mint Gáspár Zsolti, Gáspár Evelin, Berki Krisztián, Hargitai Bea, Pumped Gabo, Ambrus Attila, Krausz Gábor, Kiszel Tünde, Curtis, és Stohl András.

A gameshow műsorvezetője továbbra is Kasza Tibi lesz.

Borítókép: TV2 Play