promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
II. Ezsébet az egész családját megdöbbentette élő videós bejelentkezés előtt, Harry herceg és Meghan Markle ekkor dönthették el, hogy dobbantanak Amerikába
Borítókép:  Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Kiderülhetett a csúf igazság.

A karácsony hamarosan megérkezik, és így a brit királyi család pletykáira éhező rajongóknak is akad majd rengeteg olyan olvasnivaló, ami az elkövetkező hetekben fog megjelenni. Az egyik közülük Christopher Andersen Brothers and Wives: Inside the Private Lives of William, Kate, Harry and Meghan című könyve,

amelyben sosem hallot titkokról rántja le a leplet az író.

Így többek között arról is beszél, hogy Meghan Markle és Harry herceg II. Erzsébet egy elég ronda gesztusa miatt határozhatott úgy, hogy jobb nekik a brit királyi családon kívűl, távol az esős szigetektől, az USÁ-ban.

2019-ben a karácsonyi bejelentkezéskor őfelsége a családi fotókat mustrálva - Christopher Andersen szerint - Meghan és Harry közös képére azt mondta, hogy ezekre most nem lesz szükség. Csupán erre az egyetlen képre mondta azt. Állítólag azért, mivel a hercegi pár Meghan szüleinél töltötte az ünnepeket éppen.

A sussexiek ezt zokon vették, és úgy gondolták, több ilyen ronda gesztusra nem kíváncsiak már. Az író leírja azt is, hogy a királynő szimbolikus gesztusa több más családtagnak sem tetszett, Vilmost például nagyon megdöbbentette nagymamája cselekedete.

Íme a 2019-es karácsonyi beszéd, és hát az asztalon kiszúrhatjátok, hogy kik hiányoznak éppen:

(via Index)

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás