promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Végzetes hiba: Jolly hülyét csinált magából a Farm VIP-ben, szerelme könnyekben tört ki miatta
Borítókép:  TV2 Play
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Szuperák Barbie sírva vonta kérdőre Jolly-t, hogy hogyan tudott ekkorát hibázni.

Második hete fut a Farm VIP új évada a TV2-n, amiben a műsor készítői már alig tudtak összekaparni néhány ismert hírességet, kénytelenek voltak szerelmes párokkal, influenszerekkel, és celebbé ”avanzsálódott” politikusokkal feltölteni a csapatokat. Hogy a Farm VIP abszolút nem tudna működni Gáspár Zsolti nélkül, az most még inkább bebizonyosodott, sokan már csak az ő megnyilvánulásai és jelenléte miatt követik a reality-t.

A piros csapat turbékoló gerlepárja, Jolly és Szuperák Barbie már az első farmon töltött estéjükön bemutatkoztak a társaiknak, olyan vad aktust nyomtak le a szállásukon, hogy Schmuck Andor kénytelen volt a kerti hintaágyban álomra hajtani a fejét.

Barbie viszont most eléggé padlóra került Jolly miatt, ugyanis szerelme egy rossz döntés miatt kiesett a védettségi játékból. Pedig a szabályok olyan egyszerűek voltak, mint a faék: SUP-al kievezni úgy 50 méterre, aztán elhozni a káposztát. Jolly-nak viszont még az is nehezére esett, hogy megkülönböztesse a káposztát a farkastól, és a rossz ábrát hozta el.

Persze a műsorvezetők ezt azonnal észrevették, mégsem szóltak Jolly-nak, hogy hibázott, hagyták, hogy azzal a tudattal érjen célba, hogy sikeresen teljesítette a feladatot.

Miután Barbie látta, hogy Jolly miért esett ki, könnyekben tört ki. Az a tudat, hogy szerelme nélkül kellett folytatnia a játékot, annyira megviselte, hogy percekig siránkozott a pályán.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás