promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Puskás Peti élő adásban akadt ki, Miller Dávid nyilvánosan üzent az X-Faktor nézőinek – videó
Borítókép:  Puskás Peti / rtl.hu (screenshot)
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Tegnap este Puskás Peti két versenyzője is kiesett az X-Faktorból, ami láthatóan nagyon nem tetszett neki, Miller Dávid pedig egy nyilvános bejegyzésben árulta el, hogy milyen büszke magára.

Lezajlott az RTL Klubon futó X-Faktor jubileumi 10. évadának 2. élő show-ja, amiben Puskás Peti két tehetséges mentoráltja, Nagy Regina Martina és Tabatabai Nejad Flóra estek ki. Puskás Peti nem bírta elrejteni az érzelmeit, és láthatóan nagyon kiakadt a csalódást keltő eredmény miatt, ami teljesen érthető, hiszen így már csak egy versenyzője maradt a műsorban.

Az X-Faktor műsorvezetője, Miller Dávid viszont jóval pozitívabb érzelmekkel távozott a 2. élő adás után, hiszen megosztotta a követőivel, hogy nagyon büszke a teljesítményére:

„Levezettem életem 2.élő showját… hihetetlen, leírhatatlan dolog ez ami történik. Tudjátok én tisztában vagyok azzal, hogy van hova fejlődni, de engedjétek meg nekem 1 percre, hogy büszke lehessek magamra, mert szerintem hozom a kötelezőt!:) Köszönöm a sok biztatast, a kedves uzeneteket, meg ha nem is tudok mindre valaszolni, nagyon sokat jelent! A versenyzőknek, a mentoroknak és a készítőknek is hatalmas pacsi, mert ez egy hatalmas gepezet, ami csak porog es porog, es en orulok, hogy porgok vele egyutt!:)”

Az biztos, hogy ez az adás is bőven tartogatott izgalmakat, és egyre közelebb kerülünk ahhoz, hogy megtudjuk, ki lesz az X-Faktor idei évadának győztese, hiszen már csak hat produkció van versenyben.

Itt lehet megtekinteni a kiesés szomorú pillanatait:

Itt Puskás Peti és a kiesők üzentek a nézőknek az adás után:

Itt pedig Miller Dávid bejegyzése látható:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás