promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Keanu Reeves megható mondatokkal emlékezett vissza a 12 éve elhunyt Patrick Swayze-re
Borítókép:  Keanu Reeves / youtube.com/Esquire (screenshot)
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Keanu Reeves 12 évvel Patrick Swayze halála után is melegséggel gondol vissza a Dirty Dancing sztárjára.

Keanu Reeves már elkezdte népszerűsíteni a december 22-én érkező Mátrix: Feltámadások című filmet, amiben ismét Neo szerepében láthatjuk őt. A John Wick-széria sztárja a kampány részeként elvállalt egy rövid videót az Esquire felkérésére, amiben különböző kérdésekkel bombázták őt – az egyik ilyen a Holtpontos színésztársát, a 2009-ben elhunyt Patrick Swayze-t érintette, aminek hatására Keanu Reeves megható módon emlékezett vissza egykori barátjára.

„Csodás művész volt. Annyira eltökélt. Annyira odaadó, nyitott, szívélyes, törődő és szenvedélyes. Mindenét beleadta, felhajtotta az ingujját, és azt csinálta, amit szeretett, a lehető legjobban. Gyönyörű volt”

– mondta Keanu Reeves Patrick Swayze-ről.

Sokak szerint az 1991-ben bemutatott Holtpont minden idők legjobb akciófilmje, ami ezek szerint nem csupán egy örök moziklasszikust eredményezett, hanem egy csodás barátságot is, hiszen Keanu Reeves a válaszadása után csókot küldött az elhunyt Patrick Swayze-nek, vagyis különleges helyen tartja őt a szívében, és biztosan még most is nagyon hiányzik neki.

Itt lehet megtekinteni a teljes interjút:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás