promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Keanu Reeves is Marvel hős lesz? A John Wick sztárja végre tiszta vizet öntött a pohárba!
Borítókép:  Keanu Reeves / Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Évek óta pletykálják már, hogy Keanu Reeves is csatlakozik a Marvelhez, de a színész most elárulta, mi a helyzet valójában.

Amióta csak elindult a 2008-as Vasemberrel a Marvel moziverzuma, az MCU, azóta rebesgetik, hogy Keanu Reeves is szuperhős lesz valamelyik alkotásban. Még a stúdió vezére, Kevin Feige is azt mondta egyszer, hogy szinte minden egyes szerepnél gondolnak a John Wick sztárjára, akitől most egy interjúban megkérdezték, hogy csatlakozna-e a Marvelhez – a válasza pedig több mint bizalomgerjesztő volt.

„Megtisztelő lenne. Van ott pár igazán elképesztő rendező és látnok, akik olyan dolgot csinálnak, amire még nem nagyon volt példa. Ez különleges, főleg a nagyság, ambíció és a produkció szempontjából. Szóval nagyon menő lenne ehhez tartozni”

mondta Keanu Reeves.

Ezek alapján Keanu Reeves teljes mértékben nyitott arra, hogy valamikor szuperhős legyen belőle az MCU-ban, de úgy tűnik, hogy még nincs semmi konkrétum ezzel kapcsolatban – bár a Marvelt ismerve az is benne van a pakliban, hogy valójában már rég megvan a színész szerepe, csak direkt megvezetnek minket, hogy annyival ütősebb legyen a meglepetés, mikor meglátjuk őt valamelyik filmben.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás