promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Olyat tett az egyik celeb A Konyhafőnök VIP-ben, amire még sosem volt példa
Borítókép:  RTL official
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Schobert Norbit orvosi engedéllyel engedték vissza, hogy folytathassa A Konyhafőnök VIP-t.

Schobert Norbi nyáron, augusztus végén került kórházba, ahová mentőhelikopterrel kellett bevinni. Ekkor még nagyban zajlottak A Konyhafőnök VIP felvételei, amit most látunk a tévében.

Mint később kiderült, a fitneszgurunak enyhe sztrókja volt, amit hála égnek nem kellett műteni.

Schobert Norbi végül orvosi engedéllyel, saját felelősségére térhetett vissza a konyhába. Valószínűleg nem sok olyan sztár van, aki ezt bevállalta volna egy ilyen eset után.

„Azt mondták az orvosok, hogy ezerből egy ember vagyok, aki visszajöhet ide ennyi idő alatt… és ezt próbáljam is meg, csak ne éljem meg stressznek”

– mondta a műsorban a fitneszguru.

A második főzésben Olaszország színes tésztái kaptak főszerepet. Borítékok döntötték el a versenyzők sorsát, azaz, hogy ki és milyen tésztafajtával dolgozhatott. Spagettivel főzött Norbi, farfelle tésztával Marót Viki, tagliatelle tésztával Osvárt Andi és raviolival Nagy Sanyi. Azonban A Konyhafőnök VIP a nem várt meglepetésekről is szól: a pulton búrák alatt galambhús várta a versenyzőket, ezt a hozzávalót kellett beépíteniük tésztás ételeikbe.

Sárközi Ákos egyik kedvenc alapanyaga a galamb. Ezt Fördős Zé nem hagyhatta szó nélkül: be is állította főzni a séfet, trükkös teleport doboza pedig lekváros kenyeret rejtett.

Nagy Sanyinak tényleg poénos nehezítése volt, mivel amikor Fördős Zé jelzett, akkor oda kellett mennie Osvárt Andihoz, és mesélnie kellett neki egy viccet. Nehéz volt felismerni, hogy Andi néha kínjában nevet, vagy valóban azért mert tetszik neki a vicc.

Schobert Norbinak lökést adott a tragédia, és óriásit villantott, míg Rába Timi és Marót Viki a kiesés szélére került.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás