promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Továbbra is a szexelő, drogozó tiniké a világ: kiderült, mikor jön az Eufória folytatása – előzetes
Borítókép:  Zendaya az Eufória című sorozatban / Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Hamarosan bemutatásra kerül az HBO-n az Eufória című sikersorozat 2. évada, ami az előzetes alapján továbbra is elég durva lesz.

2019-ben hatalmasat ütött Sam Levinson sorozata, az Eufória, amiben megismerhettük pár gondterhelt tini hétköznapjait, miközben próbálnak egyről a kettőre jutni a szex, bulizás, kábítószerek, függőség, erőszak, csalódás és a szerelem világában. Az alkotás rendkívül őszinte és meghökkentő volt, a szereplők pedig elképesztő munkát végeztek Zendayával az élen, aki Emmy-díjat kapott a kiszámíthatatlan Rue megformálásáért.

A rajongók már hosszú ideje várják a folytatást, és most szerencsére van egy jó hírünk: 2022. január 10-én érkezik az HBO-ra és az HBO GO-ra az Eufória második évada, amiben természetesen kedvenc karaktereink is visszatérnek, hiszen rengeteg kérdést kell megválaszolniuk.

Már ki is jött az új évad elég vadul sikerült előzetese, ami biztos, hogy mindenkinek meghozza a kedvét ahhoz, hogy ismét elmerüljön az Eufória különleges stílusában – hiszen ez a sorozat valóban képes újat mutatni, miközben szórakoztató és szívbe markoló, szóval mindenképp érdemes pótolni, ha valaki még nem látta.

Íme az Eufória 2. évadának magyar feliratos előzetese:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás