promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
A Konyhafőnökben miért nem viselnek hajhálót? A nézők undorodnak az RTL Klub műsorától
Borítókép:  RTL Klub
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A Konyhafőnökben soha nem viselnek hajhálót a női versenyzők, és ez mélységesen felháborítja a nézőket. Az RTL Klub mindent feláldoz a szórakoztatás oltárán.

Nemrég indult el A Konyhafőnök VIP új évada az RTL Klubon, aminek nagy történelmi múltja van már a csatornán. 2014-ben került először a képernyőre, azóta pedig összesen 8 sima, 5 VIP, és 2 Junior évada volt.

A gasztro-reality már az újraindulása pillanatában tarolt a hétköznapokon: a kereskedelmileg fontos korcsoportban, a 18-49 évesek körében átlagosan 17,9 SHR%-t hozott a nyitó héten, a legmagasabb közönségarányt eddig a második adás érte el, ami ebben a célcsoportban 20,3 SHR% volt. A Ninja Warrior Hungary döntő hete labdába se tudott rúgni mellette, A Konyhafőnök VIP minden hétköznap a legnézettebb televíziós program volt a 18-49-es korcsoportban.

[[cikk]]

Hogy az RTL Klub főzőversenye töretlen népszerűségnek örvend, az egy dolog, de hogy mi mindent áldoznak fel a szórakoztatás oltárán, az megint más tészta. A műsort az évek során folyamatosan azzal támadták a nézők, hogy a női versenyzők miért nem viselnek hajhálót a főzés alatt, hiszen amennyit fejvesztve rohangálnak fel-alá a konyhában, vagy éppen a fejüket vakargatva sopánkodnak a forró serpenyők felett, több kósza hajszál kerülhet bele az ételekbe, mint fűszer.

„Szeretem a műsort, de a loboncos csajok zavarnak. Némelyiknek az arcát sem látni a lógó hajtól. Konyhában összefogom a hajam”

„Azért érdekes. hogy ezek a nagyon "okos", nagyon "igényes" nagyon finnyás, nagyon "menő" séfeknek arra nincs minimális igényük sem, hogy a konyhában NE JELENJEN meg olyan nő v. férfi akinek lobog, vagy ki van bontva a haja, pláne az még derékig is ér”

- csupán két példa a számtalan komment közül, amit a loboncos celebek miatt felháborodott nézők küldtek a műsor közösségi oldalaira.

Szerkesztőségünkhöz is több ehhez hasonló levél érkezett be, amelyben arról érdeklődnek, hogy az RTL Klub mivel magyarázza a hajháló teljes hiányát a konyhában. Meg is kerestük ezzel kapcsolatban a csatornát, de választ nem kaptunk tőlük.

Szerencsére az évad állítólagos győztesének közösségi oldalán ugyancsak ebben a témában érdeklődtek, és a kommentelő meg is kapta a választ:

„Kommentelő: Miért van az ,hogy logo hajjal főznek a csajok?

T. A.: Az van, hogy nem ők döntik el. Nekem egyszer volt csak félig kibontva es már az is zavart”

Ezek szerint a produkcióban való részvételhez hozzátartozik az is, hogy a női versenyzők kibontott hajjal főzőcskézzenek a pultjaikban. Így aztán bármikor előfordulhat, hogy a séfek egy-egy hajszálat találnak az ételekben. Mint például a 7. évad 4. részében, amikor Sárközi Ákos Gulyás Debóra tányérjában talált egy szálat. Persze ez is bekerült az adásba, mert míg a séfnek ez visszataszító, és a versenyzőnek kellemetlen, az RTL Klubnak egy zseniális jelenet, ami fokozza a drámaiságot a műsorban.

[[vid]]

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás