Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Híres magyar zenészek imádkoznak az Omega frontemberének életéért

Híres magyar zenészek imádkoznak az Omega frontemberének életéért

Zene, Film & Kultúra

Híres magyar zenészek imádkoznak az Omega frontemberének életéért

Zene, Film & Kultúra

BTP 21:21

Továbbra sincs semmi jó hír Kóbor Jánossal kapcsolatban - Presser Gábor és Bródy János is igyekeznek pozitív energiákat küldeni a zenésztársuk felé.  

Szombaton arra kérte az Omega együttes a rajongókat, hogy küldjenek Kóbor Jánosnak pozitív energiákat, és gondoljanak rá.

„Meggyőződésünk, hogy szeretetünk és hitünk ereje eljut hozzá”

- írták a Facebook-oldalukon.

Kóbor Jánost jelenleg városmajori klinikán ápolják, és mélyaltatásban tartják. Az Omega frontembere semmiféleképpen sem akarta beoltatni magát a koronavírus ellen. Mivel már 78 éves, az ő szervezetét jobban megviseli a vírus, és már sajnos biztos, hogy az orvosok jelenleg az életéért küzdenek.

„Hogy mennyien szeretik az Omegát és a zenekar tag­jait, azt eddig is tudtuk. Ám ami szombaton történt, az felemelő és példaértékű volt. Este tíz és tizenegy óra között közös imára kértünk fel mindenkit a zenekar hivatalos Facebook-oldalán. Nekem olyan művészek és barátok írtak, és rajtam keresztül küldtek pozitív energiát és sok-sok szeretetet Meckynek, mint Presser Gábor, Bródy János, Szörényi Levente, Szörényi Szabolcs, Frenreisz Károly, Rosta Mária vagy Rózsa Pisti. Bízzunk benne, hogy Kóbor János érzi és érzékeli, mennyien aggódnak érte, s mennyien szeretik őt…”

- idézte a Blikk Trunkos Andrást, az Omega menedzserét.

Remélhetőleg a csapat legközelebb már pozitív hírekkel fog szolgálni.

Borítókép: MTI Fotó - Biró István