promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Súlyos és szomorú döntést hozott Harry herceg és Meghan Markle - kiderült az is, hogy miért
Borítókép:  Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Már most tudják, hogy mi lesz karácsonykor.

A Page Six alapján a Dívány írta meg, hogy nagyon úgy tűnik Harry herceg és Meghan Markle Kaliforniában fog karácsonyozni, és nem mennek haza a nagy brit királyi családi karácsonyozásra II. Erzsébet királyné Sandringham birtokán megrendezésre kerülő ünneplésre. Pedig ez lesz az első alkalom, hogy őfelsége férje, Fülöp herceg nélkül tölti majd az ünnepeket.

Ráadásul úgy, hogy tudvalevő, II. Erzsébet az elmúlt időszakban sokat betegeskedett, több nyilvános szereplését le is kellett mondania, köztük az egyik legfontosabb brit ceremóniát is, az emlékezés napját.

Az anonimitást kérő forrás azt is elmesélte, hogy a nagy logisztika miatt a személyzetnek és az ünnepség szervezőinek már most, egy hónappal a nagy nap előtt tudniuk kell, hogy kik vesznek majd részt az ünnepségen. Így lehet tudni, hogy a hercegi pár nem lesz majd jelen a családi ünnepen karácsonykor.

Harry és Meghan a lap értesülései szerint nem kér a nagy médiafelhajtásból, nem szeretnék magukat viszontlátni az újságok címlapjain, ezért döntöttek a távolmaradás mellett.

Még több érdekesség érdekel a királyi család életéről?

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás