promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
ByeAlex és az X-Faktor 16 éves rappere közös zenét csináltak – Alee az ország legújabb sztárja?
Borítókép:  Alee / rtl.hu (screenshot)
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Megérkezett ByeAlex és Alee „Menned kell” című slágere, ami már most sokak kedvence lett.

Az RTL Klubon futó X-Faktor jubileumi 10. évadának egyik kiemelkedő alakja a mindössze 16 éves Balázs Alex, vagyis művésznevén Alee, aki nem csupán szimpatikus, de elképesztően jól is rappel, ráadásul eddig több saját dallal is elkápráztatta a közönséget (amik közül a nagyjából két héttel ezelőtt megjelent „Nincsen gond” már több mint 3 millió megtekintésnél jár YouTube-on) – nem csoda, hogy ByeAlex egyből felfigyelt rá, most pedig közös zenét csinált vele.

„Amikor »kisalex« meg »nagyalex« lemennek a stúdióba, ilyenek lesznek. Alee gratulálok! ugyan még csak 16 vagy, de sztem olyan tehetség ami kevesekben van meg. megtisztelő számomra, hogy a mentorod lehetek ebben a »csatában«!”

– írta ByeAlex.

A „Menned kell” egy erősen slágergyanús, kellemesen fülbemászó és ritmusos szerzemény, amit máris több százezren hallgattak meg YouTube-on, szóval mondhatjuk, hogy szinte a megjelenése pillanatában siker lett.

ByeAlex az Apu alteregóját használta Alee mellett, ők ketten pedig a jövőben valószínűleg Alexék néven fognak együtt zenélni – hiszen ilyen pozitív visszajelzések után muszáj lesz ismét összedugniuk a fejüket, mivel a rajongók már most folytatásért könyörögnek a kommentszekcióban.

Itt lehet megnézni ByeAlex és Alee közös klipjét:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás