Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Rá sem ismersz? Így néz ki most a JAG - Becsületbeli ügyek csúcsbombázó főszereplője - fotó

Rá sem ismersz? Így néz ki most a JAG - Becsületbeli ügyek csúcsbombázó főszereplője - fotó

Zene, Film & Kultúra

Rá sem ismersz? Így néz ki most a JAG - Becsületbeli ügyek csúcsbombázó főszereplője - fotó

Zene, Film & Kultúra

Promotions 22:49

A JAG a kilencvenes években az egyik legnépszerűbb sorozat volt Magyarországon. De vajon mi lett a női főszereplővel, Catherine Bell-lel?

A sorozat egy amerikai kaland, jogi széria, amely a haditengerészet berkein belül megtörténő kihágások felderítésére helyezi a hangsúlyt, drámai fordulatokkal, könnyed humorral és persze sok akcióval is. 

Az ötlet az volt, hogy az akkoriban népszerű Top Gun és Az egy becsületbeli ügy című filmek vegyítéséből alkotnak meg egy jól pörgő sorozatot, az első részt 1995. szeptember 23-án vetítették le, de 1996 májusában a gyenge szereplés miatt törölték is az NBC-csatornáról, végül a CBS, az NBC riválisa tűzte műsorra nagy sikerrel.

A széria tíz évadot élt meg, 227 epizód készült belőle. Több mint 100 országban vetítették.

Catherine Bell volt az elbűvölő női főszereplő, aki Sarah "Mac" MacKenzie alezredes szerepét játszotta, és a jogi csatározások és ügyfelderítések közepette az alezredes és Harmon Rabb parancsnok kapcsolata szolgáltatja a sorozat romantikusabb szálát.

Catherine Bell félig skót, félg pedig iráni származású, karrierjét modellként kezdte, majd Los Angeles-be költözve először kisebb sorozatokban és filmekben szerepelt. Epizódszereplőként feltűnt a Jóbarátokban és a Herkules-sorozatban is. Az áttörést a JAG hozta meg a karrierjében.

A magyarok főként még a A minden6óban ismerhették fel, de 2020-ban szerepelt az NCIS: Los Angeles néhány részében is.

Az 53 éves színésznőnek két gyermeke született az évek alatt, jelenleg Los Angelesben él párjával. Az Instagramon aktív:

Borítókép: Screenshot/Youtube

Legolvasottabb hírek

Legújabb galéria