promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Történelmi pillanat az RTL Klubon! Olyan dolog történt A Konyhafőnök VIP-ben, amire még soha nem volt példa
Borítókép:  Sajtóklub
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A műsor történetében először történt ilyen A Konyhafőnök VIP-ben.

A Konyhafőnök VIP csütörtöki adásában már egész sokan kaptak kötényt valamelyik séftől, de még senki sem örülhet. Ugyanis pénteken újabb versenyzők érkeznek, akik ugyanúgy kötényt akarnak maguknak, és ha a zsűri úgy gondolja, hogy valamelyik versenyző jobban megérdemli a továbbjutást, akkor bárkiről levehetik.

Az első kötényszerző napon a két csoportra osztott hírességek külön-külön kaptak feladatot. Nem volt több lehetőség, ezen az egy főzésen múlt a színes kötény, azaz a saját sorsuk.

A versenyzők első fele egy borjú részeivel nézett szembe, úgy, mint nyak, felsál, szűzrész, comb, vese, máj és bríz. Míg a második megmérettetésben a többieknek egy akvárium állatainak feldolgozása volt a feladata. Homár, tarisznyarák, fekete kagyló, polip, tintahal, folyami rák és kürtös csiga volt az akváriumban. Az állatok feldolgozása – a kötényszerzés tétje mellett - ezúttal is drámai nehézségekhez vezetett, de az évadban újfent, többen átlépve saját határaikat, legyőzték félelmeiket.

Az előző adás egy igazán különleges epizódja volt A Konyhafőnök-nek, ugyanis olyan történt, amire a műsor történetében még nem volt példa. Németh Kristóf úgy kapott kötényt Sárközi Ákostól, hogy a séf meg sem kóstolta a színész ételét. Hogy mivel érdemelte ki ezt az óriási bizalmat, az az alábbi videóból kiderül.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás