promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Elsírod magad, annyira szép nő lett Alan Shearer lányából
Borítókép:  instagram.com/hollieshearer
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Zenészként dolgozik, de mostanában inkább a látványos posztjaival hívja fel magára a figyelmet.

Aki szereti a focit, az biztosan emlékszik még Alan Shearerre, az angol válogatott és a Newcastle United gólérzékeny csatárára. Nagyjából minden második meccsén sikerült bevennie az ellenfél hálóját, így kereken 260 találattal a mai napig ő az angol Premier League gólrekordere.

A sztársportolónak 1994-ben született meg a Hollie nevű lánya, aki decemberben már 27 éves lesz, és gyönyörű nővé érett. Zenész-énekesként keresi a kenyerét, és nemrég bepillantást engedett irigylésre méltó életébe népes követőtáborának az Instagramon.

Hollie nem vesztegette az időt az elmúlt hónapokban, hiszen amint enyhítettek a járvány miatti szigorításokon, ő elkezdte a világot járni barátaival, és gyakran bukkant fel drága jachtokon tartott partikon.

Legutóbb a hölgy a Maldív-szigetekről jelentkezett be, esze ágában sincs tehát a borongós őszt a ködös Albionban átvészelni. Ehelyett falatnyi bikiniben, kókuszitalt szürcsölgetve, virággal a hajában sütteti magát a napon a távoli turistaparadicsomban.

Bár a képeken nem látszik, de Hollie az édes élet hajszolása közben szorgosan dolgozik újabb zenéin is. A karrierje egyelőre felfelé ívelő ágban van, legnagyobb sikerét a Love You Better című számmal érte el.

„Nagyon sokáig dolgoztam ezen a dalon, és örülök, hogy végre elétek kerülhet. A zenében azt szeretem a legjobban, hogy az embereknek kötődésük alakul ki vele, átsegíti őket a nehéz időszakokon. A countryzene jelentette számomra a legnagyobb inspirációt, mert annyira természetes és nyers”

– idézte fel a dal születésének körülményeit Hollie. Most nagyjából 15 ezer havi hallgatója van a Spotify-on, szóval van még min dolgoznia ahhoz, hogy ne csak az édesapja révén, de a saját erejéből is ismertebbé váljon.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás