Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

A TV2 bejelentése akkorát szólt, hogy még az RTL Klub is beleszédült

A TV2 bejelentése akkorát szólt, hogy még az RTL Klub is beleszédült

Zene, Film & Kultúra

A TV2 bejelentése akkorát szólt, hogy még az RTL Klub is beleszédült

Zene, Film & Kultúra

Helmeczi Benjamin 09:39

Úgy tűnik, a TV2 női nézőihez már december 5-én eljön a Mikulás, és egy sármos sportembert hoz nekik Tóth Dávid személyében, aki a Nagy Ő-t fogja keresni két héten keresztül.

A szerelemé lesz a főszerep december 5-től a TV2 műsorán. Vasárnap estétől két héten át követhetik figyelemmel a nézők, hogyan köttetnek barátságok, hogyan robbannak ki viszályok a szereplők között, és kit választ végül társául az agglegény Tóth Dávid. A fiatal sportolót az Exatlon Hungary és a Dancing With The Stars című műsorokból már jól ismerhetik a csatorna nézői, de hős szerelmes szerepében még soha sem láthattuk.

Dávid huszonegy nővel ismerkedik majd meg, de időről időre döntenie kell, kik állnak a legközelebb hozzá. A hölgyek addig maradhatnak versenyben, amíg újra és újra rózsát kapnak A Nagy Ő-től. A végső rózsaceremónián pedig Dávid kiválasztja azt az egyetlen nőt, aki az igazi társa lehet az életben. Addig azonban rengeteg kérdést felvet a műsor:

vajon kiválaszt-e egyet? Mi alapján választ? És vajon ezt a kiválasztott is így gondolja-e?

Tóth Dávid vívódásaival nem lesz egyedül, a műsor házigazdája ugyanis Stohl András lesz, akivel folyamatosan kitárgyalja majd érzéseit, esetleges félelmeit a választásaival kapcsolatban.

A Bachelor - A Nagy Ő adásait a december 5-i nyitóepizód után minden hétköznap este, a Farm VIP után láthatjuk a TV2-n.

Borítókép: TV2 Play