promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Óriási bejelentést tett Justin Bieber, ami miatt el fognak ájulni a magyar rajongók
Borítókép:  Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Justin Bieber továbbra is óriási rajongótáborral rendelkezik, és biztosan hamar el fogják kapkodni a jegyeket.

Tegnap óriási világsztárok voltak Budapesten, mivel itt tartották a 2021-es MTV EMA-t. Olyan sztárokkal találkozhatott a közönség, mint Ed Sheeran, az Imagine Dragons, Yungblud, Griff, a Girl in Red, Maluma, a Maneskin, valamint Kim Petras. Biztosan Justin Biebert is sokan megnézték volna, de hát ő nem európai.

A rajongók viszont örülhetnek mivel a kanadai énekes ma bejelentette „Justice World Tour” helyszíneit, és Bieber 2023. március 11-én a Papp László Budapest Sportarénában is fellép.

2022 májusa és 2023 márciusa között Justin Bieber öt kontinensen turnézik, több mint 20 országba látogat, és több mint 90 fesztiválon lép fel.

A nemzetközi turné 2022 májusában kezdődik Mexikóban, majd augusztusban Európában folytatódik, szeptemberben és októberben kerül sorra Dél-Amerika, Dél-Afrika és a Közel-Kelet, novemberben és decemberben Ausztrália és Új-Zéland, majd 2023 elején az Egyesült Királyságban és Európában lép fel Bieber.

A jegyekre november 19-én, vagyis ezen a héten pénteken délelőtt 10 órától lehet lecsapni. Érdemes résen lenni, mivel a rajongók semmi perc alatt el szokták kapkodni a belépőket.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás