promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Ennyire rossz lett Dobó Kata méregdrága mesefilmje? Már most elnémították az emberek véleményét
Borítókép:  InterCom
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Megérkezett az El a kezekkel a papámtól előzetese, amit rossz nézni és hallgatni; és ezt valószínűleg a készítők is tudják.

Ez a lélekmelengető történet a kitartás és a barátság erejéről szól, és arról, hogy a varázslat még létezik és jelen van az életünkben – pontosan erre van most a legnagyobb szükségünk. Nem véletlen, hogy az El a kezekkel a Papámtól! a magyar filmek történetében először egy országos jótékonysági kezdeményezés mellé állt: a Baptista Szeretetszolgálat Cipősdoboz Akciójával közösen, így még több gyermek arcára varázsolhat mosolyt idén karácsonykor.

A Cipősdoboz ajándékok leadására minden Cinema City moziban is lehetőség nyílik november 26. és december 19. között.

Mindez persze piszok jót tesz majd Dobó Kata mesefilmje marketingjének, hiszen az egyedi technikával készült produkció 900 millió forintból tudott megvalósulni, így nem ártana, ha valamennyi vissza csurranna-cseppenne belőle. Ugyan az El a kezekkel a papámtól már kapott egy előzetest, de most egy közel kétperces kedvcsinálóban nézhetünk bele a mostohaellenes mesefilmbe, amiben olyan színészek játsszák a főszerepeket, mint Marczinka Bori, Bokor Barna, Pálmai Anna, Zsurzs Kati, Gubás Gabi, Nagypál Gábor, Elek Ferenc, Pindroch Csaba, Járai Máté, és persze Csobot Adél, akinek ez lesz élete első filmes szerepe, és akiről egyelőre nem tudjuk, hogy hogy került a produkció közelébe azon túl, hogy kellett egy igazán ütős húzónév.

„Életre szóló élményt jelentett a forgatás, kitalálni sem lehetett volna jobb szerepet számomra. Én is egy nagyon életvidám, nyitott személyiség vagyok, aki imádja a gyerekeket. Eszter ilyen szempontból testhez álló feladat, nagyon kedves, bájos karakter”

- fogalmazott Adél.

Dobó Kata filmje december 9-én debütál a magyar mozikban, ami már most gyanúsan elkezdte letiltani a véleményeket, ugyanis a film YouTube-csatornáján, az előzetes alatt - ami cikkünk megjelenéséig több dislike-ot kapott, mint like-ot - le vannak tiltva a megjegyzések.

Vajon ez azt jelenti, hogy mégsem sikerült mesés filmet csinálni ennyi közpénzből, vagy csak a készítők egyszerűen nem akarnak figyelmet fordítani a negatív kommentekre?

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás