promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Szörnyű hírt kaptak a Star Wars-rajongók, ami megváltoztatja a franchise jövőjét
Borítókép:  Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Erre a hírre senki sem számított., és emiatt borul az eddigi ütemterv.

A Disney és a Lucasfilm számos mozifilmet és sorozatot jelentett be még korábban, ami a Star Wars univerzumában játszódik majd. Ezek közül az egyik a Rogue Squadron - magyarul Zsivány osztag -. amit a Wonder Woman-filmek rendezője, Patty Jenkins fog készíteni.

Eredetileg úgy volt, hogy a film forgatását már 2022-ben el tudja kezdeni a stáb, azonban a rendezőnő egyéb elfoglaltságai miatt határozatlan időre el kell halasztani a munkát.

Ugyan a Lucasfilm nem adott hivatalos magyarázatot arra, hogy Patty Jenkins-nek milyen egyéb kötelezettségei miatt nincs ideje a Star Wars-ra, de valószínűleg a Wonder oman 3. része és a Kleopátra-film köti le minden idejét a következő időszakban. Utóbbi filmen ugyancsak Gal Gadot-tal dolgozik, aki a híres egyiptomi királynőt fogja játszani.

A Rogue Squadron-t 2023 karácsonyán tervezte bemutatni a Disney, de a jelenlegi helyzet miatt könnyen lehet, hogy Taika Waititi vagy Rian Johnson új trilógiájának első etapja lesz a következő mozifilm, amivel a 2019-ben bemutatott Skywalker kora után visszatérhetünk a messzi-messzi galaxisba.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás