promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Januárban egész Magyarország megtudja, hogy milyen az igazi rettegés – Megérkezett a Sikoly magyar előzetese
Borítókép:  Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Megérkezett az új Sikoly film szinkronizált előzetese, amiben visszatér a szellemmaszkos gyilkos, hogy megmutassa, mit is jelent valójában félni.

A zseniális Wes Craven (Rémálom az Elm utcában) 1996-ban új horrorikonnal ajándékozta meg a műfaj rajongóit, hiszen a Sikoly című filmben megismerhettük a szellemmaszkos gyilkost, aki hamarosan egy újabb generációnak is megmutatja, hogy mire képes.

Jövő januárban mutatják be Magyarországon a Sikoly című horrorfilmet, ami igaz, hogy hivatalosan a széria ötödik része, de mégis bizonyos szempontból újrakezdés is lesz, hiszen a régi szereplők mellett új karakterek is előtérbe kerülnek, akiket szintén célba vesz a rettegett sorozatgyilkos.

Az új Sikoly filmet az Aki bújt című remek horrorfilm rendezői (Matt Bettinelli-Olpin és Tyler Gillett) készítik, a főszerepben pedig Neve Campbell, Courteney Cox, David Arquette, Marley Shelton, Melissa Barrera, Jack Quaid és többek között Dylan Minnette látható.

A szinkronizált előzetes alapján nem fogunk csalódni az új Sikolyban, hiszen hozza a régi részek hangulatát, miközben komoly vérfrissítést eszközöl, hogy új életre keljen a széria, és ezzel együtt minden idők egyik legdurvább gyilkosa.

Itt lehet megnézni a Sikoly magyar nyelvű előzetesét:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás