promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
„Gyalázat és a legalja” – ByeAlex ismét keményen összecsapott a kommentelőkkel
Borítókép:  RTL offical
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

ByeAlex úgy érezte, hogy meg kell védenie az X-Faktoros mentoráltját.

ByeAlex az egyik legaktívabb énekes a közösségi médiában. Nincsenek külön emberei erre, hanem valóban ő kommentel és tartja a kapcsolatot a közönséggel.

Néha ebből az szokott kisülni, hogy Alex kiosztja a követőket, de a hülyeségekre abszolút nem reagál, mondjuk amikor valaki az ezüst-swarovski vámpírfogait kritizálja.

Múltkor az X-Faktor műsorában a négy tagú zsűri kiválasztotta, hogy kit visznek magukkal a mentorházba. A közönség többsége úgy érezte, hogy ByeAlex egyik versenyzője, Árvavölgyi Patrik nem érdemelte meg a továbbjutást, ezért elkezdtek beleszállni a közösségi oldalakon.

ByeAlex már nem bírta nézni a fröcsögést, ezért kioktatta az internet népét.

„Kaptam sok kommentet a táboros válogatásommal kapcsolatosan. elfogadom azt, ha nem értenek egyet velem; ez van. a döntéseket úgyis én hozom meg végül. nem vagyok pudingos. lehet nyers vagyok és sokszor gyors, kíméletlen. de ilyen az élet is. velem se finomkodott a magyar közönség mikor 10 éve megjelentem a horizonton; így szocializálódtam. de az biztos, hogy mindig vállaltam a felelősséget és kiálltam a döntéseim mellett. Az viszont gyalázat és a legalja, hogy  tucatjával mocskolják egyik mentorházasomat, Árvavölgyi Patrikot, egy 17 éves srácot, aki lehet nem olyan, mint amit a társadalmi játékban már elfogadtunk hétköznapinak, vagyis NORMÁLISNAK, de egy fiatal, egyébként tehetséges, mély, és gondolkodó lélek. Aki mindenféle pusztulatot ideokád ellene, az gondolja végig, hogy ez a fiú és a családja valószínüleg ma minden ilyennel találkozik”

- írta a Facebook oldalán Alex.

A mentornak természetesen az is a feladata, hogy megvédje a versenyzőjét, valamint a saját döntését, és ez meg is történt.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás