promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Olyan váratlan bejelentést tett a TV2, aminek TV-nézők százezrei fognak örülni
Borítókép:  TV2 Play
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Erre aztán tényleg senki sem számított.

Különleges adással folytatódik ma este a Dancing with the Stars: jön az idei Riszaviadal, ahol visszatérnek az első évad sztárjai. A kihagyhatatlan showban táncparkettre lép Gelencsér Tímea, Pásztor Anna, Osvárt Andrea, Noszály Sándor, Emilio és a világsztár Gabriela Spanic is.

A még versenyben lévő hat párosnak nem csak velük közösen, hanem egymás ellen egy-egy párbajon is meg kell mutatnia mit tud, hogy az este végén kiderüljön, kik jutnak a Dancing with the Stars idei elődöntőjébe.

„Nagyon örülök neki, hogy újra itt lehetek Magyarországon. Jó volt találkozni szombaton az előző évad szereplőivel, s már alig várom, hogy a következő adásban újra színpadra állhassak. Annyit elárulhatok, hogy Andrei egy nem mindennapi koreográfiát talált ki abból az alkalomból, hogy hárman fogunk táncolni Andival együtt. Az elmúlt egy évben sokszor eszembe jutott Magyarország, hiszen sok szép emlékkel gazdagodtam az előző évben itt töltött négy hónap alatt. Most pedig, hogy ismét itt vagyok nálatok, kicsit tényleg olyan, mintha hazatértem volna”

- mondta a TV2-nek Gabriela Spanic.

A tavalyi győztes, Gelencsér Tímea szombaton Árpa Attila és Stana Alexandra párosához csatlakozik; Pásztor Anna Kamarás Ivánnal és Mikes Annával táncol majd; Osvárt Andrea Kinizsi Ottót és Szőke Zsuzsannát erősíti; Noszály Sándor a Kozma Dominik – Lissák Laura duóhoz társul be, míg Emilio Nagy Réka és Hegyes Bertalan oldalán táncol majd.

A Riszaviadalon azonban a még versenyben lévő párosoknak nem csak a tavalyi évad sztárjaival kell parkettre lépniük, hanem egy különleges párbajon is meg kell mutatniuk, mit tudnak. Egymást legyőzve szerezhetnek majd egy-egy plusz pontot a zsűritől. Az extra pontok pedig mindenkinek jól jönnek, hiszen a tét egyre nagyobb: szombat este eldől, melyik az az öt páros, aki ott lesz a Dancing with the Stars idei elődöntőjében.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás