promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Magyar plakáttal büszkélkedik a világ egyik legzseniálisabb rendezője – fotó
Borítókép:  Anya Taylor-Joy az Utolsó éjszaka a Sohóban című filmben / Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A héten került bemutatásra nálunk a fantasztikus Edgar Wright Utolsó éjszaka a Sohóban című filmje, a rendező pedig ennek örömére megmutatta a világnak a magyar plakátot.

Edgar Wright sokak szerint korunk egyik legjobb rendezője, akinek olyan zseniális alkotásokat köszönhetünk, mint például a Haláli hullák hajnala, Nyomd, bébi, nyomd, Scott Pilgrim a világ ellen vagy a Vaskabátok. A legújabb filmje állítólag jóval félelmetesebb, mint az előző munkái, az eddigi vélemények alapján pedig szerencsére ismét sikerült nagyot alkotnia.

Az Utolsó éjszaka a Sohóban egy fiatal lányról szól, aki imádja a divatot, és érdekes módon képes belépni a '60-as évekbe, ahol találkozik a bálványával – de hamar rémálommá válik ez az élmény, hiszen mindennek megvannak a következményei, hősünk pedig nincs felkészülve arra, ami ezek után jön.

Edgar Wright Anya Taylor-Joy és Thomasin McKenzie főszereplésével készült pszichothrillerét november 4-től játsszák nálunk, a rendező pedig nagyon izgatott, hogy a héten több országban is bemutatásra került a filmje, ezért büszkén összegyűjtötte egy csokorba a helyi plakátokat, amik között természetesen a magyar is helyet kapott.

Íme a galéria, aminek a második képe a magyar poszter:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás