promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Curtis hatalmas bejelentése alapjaiban változtathatja meg a magyar zeneipart
Borítókép:  Curtis / Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Curtis óriási örömhírrel jelentkezett, ugyanis olyat tett, amiről a legtöbb zenész csak álmodozik.

Curtis nemrég szinte sokkolta a rajongóit, mikor bejelentette, hogy egy időre visszavonul, mivel az utóbbi hónapok nagyon megterhelők voltak számára, és úgy érzi, hogy pihenésre van szüksége. Most kiderült, hogy a híresség mégse lazulással töltötte az idejét, hanem egy olyan dolgon ügyködött a háttérben, ami alapjaiban változtathatja meg a magyar zeneipart.

„Egy ideje dolgoztam valamin és végre a célegyenesbe érkeztem vele. Nagy örömömre szolgál bejelenteni,hogy 2022 januárjától útjára indul a C4 Records ,Ahol fiatal tehetségeknek fogom segíteni a karrierjét. 2 fiatalember már biztosan csatlakozik hozzám és a kiadómhoz. Várom további rapperek és énekesek jelentkezését ,akik szeretnének profi körülmények között alkotni és elérni álmaikat”

– osztotta meg az örömhírt Curtis.

Ez hatalmas teljesítmény, ugyanis sokan álmodoznak saját kiadóról, ráadásul a névválasztás is tökéletes, hiszen a C4 utalhat Curtisre és a IV. kerületre, azaz a rapper által imádott Újpestre is, illetve arra, hogy az itt megjelenő zenék akkorát fognak robbanni, mint a C4 – szóval érdemes lesz figyelni, hogy milyen tehetségek útját fogja majd a következő években egyengetni Curtis.

Íme Curtis posztja, amire kattintva mindenki megtudhatja, hogyan lehet felvenni a kapcsolatot a kiadóval:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás