promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Garfield visszatér: új animációs filmben fog szerepelni mindenki kedvenc lusta macskája, akit most a Jurassic World sztárja alakít
Borítókép:  Garfield / tv2play.hu
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Az Eszeveszett birodalom című mese rendezője hamarosan hoz nekünk egy új Garfield filmet, amiben Chris Pratt hangján szólal meg a lasagne pusztító cicus.

A Jim Davis által megalkotott Garfield 1978 óta szórakoztatja világszerte az embereket a fanyar humorával, hiszen mindenkit meg tud nevettetni a falánk, lusta és néha gonosz kövér macska. Kijelenthetjük, hogy Garfield minden idők egyik legismertebb képregénykaraktere, akit hosszú évtizedek óta milliók imádnak – most pedig van egy igazán remek, érdekes hírünk a rajongóknak.

Bejelentették, hogy hamarosan egy új Garfield animációs filmet készít a Sony stúdió égisze alatt az Eszeveszett birodalom rendezője, Mark Dindal, aki a Némó nyomában című sikerfilmért Oscar-díjra jelölt David Reynolds forgatókönyvéből fog dolgozni – ráadásul az is kiderült, hogy A galaxis őrzői- és a Jurassic World-széria sztárja, Chris Pratt lesz majd Garfield hangja az alkotásban.

Chris Pratt ezzel egy újabb legendás szerepet zsebelt be nem sokkal az után, hogy Mario szerepét is elvállalta a jövőre érkező Super Mario Bros. animációs filmben.

Az egyelőre még premierdátummal nem rendelkező Garfield mese egyik producere Jim Davis lesz, szóval reméljük, hogy tanult 2004-es félig élőszereplős, félig animációs, de teljesen pocsék film, illetve annak a szintén rettenetes folytatásának hibáiból, és nem fog csalódást okozni nekünk.

Chris Pratt ezzel a képpel tudatta a világgal a nagy hírt:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás