promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Reszkethetnek a szörnyetegek: Geralt visszatér, és vérontásra vágyik – Vaják 2. évad előzetes
Borítókép:  Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Megérkezett a Vaják című Netflix sorozat várva várt 2. évadának új előzetese, amiben Henry Cavill keményebb, mint valaha.

Tavaly hatalmasat robbantott a Netflix a Vaják című sorozattal, ami a népszerű könyv-, illetve játékszérián alapul, és egy Geralt nevű különleges harcosról szól, aki pénzért szörnyeket öl egy kegyetlen, varázslattal teli világban. Henry Cavill egyszerűen fantasztikus volt a szerepben, a közönséget pedig pillanatok alatt meghódította ez az erőszakos, izgalmas széria, aminek hamarosan érkezik a folytatása.

A Vaják 2. évadában még nagyobb veszélyek leselkednek Geraltra és az általa védelmezett fiatal lányra, Cirire, így muszáj bekeményíteniük, ha túl akarják élni a rengeteg támadást és ármánykodást – kalandjuk során pedig természetesen régi barátok, illetve ellenségek is megjelennek az életükben.

A sorozat új előzetese alapján jóval grandiózusabb lesz ez a szezon, illetve a megvalósítás is sokkal igényesebbnek tűnik, ami elég bizalomgerjesztő, hiszen a készítők annak idején azt mondták, hogy a folytatásban kiküszöbölik az eddigi hibákat, és a legtöbben pont, hogy a helyenként elég gagyi effekteket rótták fel leginkább nekik – szóval ezek alapján betartották az ígéretüket.

Itt lehet megnézni a Netflixen december 17-én bemutatásra kerülő Vaják című sorozat 2. évadának új, magyar feliratos előzetesét:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás