promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Vastag Csaba majdnem otthagyta az X-faktort a döntő előtt
Borítókép:  Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Vastag Csaba és Vastag Tamás olyan elképesztő történetet osztottak meg az X-faktorból, amit eddig senki sem tudott.

A Vastag-testvérek a magyarországi X-faktor első szériájának legdrámaibb pillanatát okozták, amikor egymás ellen kellett párbajozniuk. A mentorok könnyeikkel küzdve nézték, ahogy Tamás és Csaba nem egymás ellen, hanem egymásért énekeltek a színpadon.

Többek között ez is szóba kerül majd Friderikusz Sándor Életünk története című műsorában, amelyben ezúttal a Vastag-fivérek fognak előreutazni az időben, és néznek szembe az öregedéssel.

„De lehetett tiszta szívből küzdeni a másik ellen, amikor két egymást szerető testvér áll oda, és egymás ellen kell élet-halál harcot vívniuk?”

- tette fel a kérdést a műsorvezető, majd Vastag Csaba egy eddig soha nem hallott történetet mesélt el.

„Igazából az van, hogy két tervünk volt erre, hogy mit fogunk csinálni. Ez volt az ötlet, hogy letesszük a mikrofonunkat, és azt mondjuk, hogy köszönjük szépen, mi egymás ellen nem fogunk versenyezni. És akkor elkezdtünk beszélgetni arról, hogy milyen sokan szavaztak, és nagyon sok pénzt költöttek az emberek arra, hogy mi továbbjussunk, és szerintem őket nem tiszteltük volna meg azzal, ha nem teszünk meg mindent értük, hiszen valóban velünk voltak addig is, és nem hagyhattuk őket cserben. Úgyhogy inkább azt találtuk ki, hogy nem egymás ellen, hanem egymásért énekeljük el ezeket a dalokat, és azokért az emberekért, akik velünk vannak”

Vastag Tamás az Életünk történetében vallotta be, hogy annak idején mindenben Csabára akart hasonlítani, még akkor is, amikor az X-faktorban szerepeltek.

„Én olyan 25 éves koromig a Vastag Csaba akartam lenni, és amikor belenéztem a tükörbe, azt hittem, hogy ő néz vissza. Mindig úgy vettem le a mozdulatait, a mosolyát, a mimikáját, azt, hogy hogy énekel. Nekem ez a fajta identifikáció, és az, hogy ki vagyok én, ez jóval később indult el, mint szerintem átlag embereknek”

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás