promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Vadonatúj sorozat indul az RTL Klubon, ami több százezer nézőt érdekelhet
Borítókép:  HVG
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

November 9-én indul az új sorozat az RTL Klubon.

Hamarosan egy vadonatúj, Magyarországon eddig nem látott sorozat indul az RTL Klubon. A Perzselő szenvedélyek címet viselő török széria egy igazi csemege lesz a műfaj szerelmeseinek.

A történet középpontjában három nő áll. Az első Cemre, akinek élete rettegés befolyásos férje mellett, aki veri és gyógyszerezi őt. Csak az alkalomra vár, hogy lányával együtt megszökhessen. A második Rüya, aki a város leggazdagabb és legvonzóbb üzletemberének a menyasszonya, így fényes jövő vár rá. A harmadik pedig utóbbi barátnője, Cicek, akinek álma megvalósulni látszik, hiszen már az esküvőjét tervezgeti szerelmével. Egy végzetes tűzeset azonban mindhármuk életét felperzseli. Így a három fiatal nőnek új életet kell kezdenie.

A török sorozatoknak nagy rajongótábora van Magyarországon. Jelenleg a TV2-n futó A bosszú csapdájában és A nagykövet lánya viszi a prímet, míg az RTL Klubon látható Meryem, és Szerelem van a levegőben a kutyát sem érdekli. Hogy a Perzselő szenvedélyek milyen nézettséget hozhat a csatornának, nehéz lenne megjósolni.

A török sorozat november 9-én debütál az RTL Klubon, és minden hétköznap 15:30-tól lesz látható.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás