promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Ez ám a meglepetés! A mi kis falunk sztárja 11 hónapig titkolta, hogy gyermeke született
Borítókép:  RTL Klub
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Eddig nem osztotta meg követőivel az örömhírt a népszerű színész, mert szerinte nem tartozott a nyilvánosságra.

A mi kis falunk sztárja, Lengyel Tamás 11 hónap után árulta el: megszületett kisfia, Vince. A színész az RTL Klub műsorának azt mondta: kisfia 11 hónapos, és már kialakult a viszonyuk, tehát már észrevette apukáját, reagál rá, tudnak együtt csinálni dolgokat. A Blikk felidézi, hogy a színész az esküvőjét sem verte nagy dobra.

[[cikk]

„Valóban nem osztottam meg eddig azt a hírt, hogy apa lettem, mert úgy éreztem, ez nem tartozik a nagy nyilvánosságra. Ráadásul azt gondolom, a nézőknek sem feltétlenül jó, ha sokat tudnak egy színész életéről, mert esetleg az ő életének eseményeit azonosíthatják a karakterével, vagy fordítva”

– mondta a lapnak Lengyel Tamás, aki azt is elárulta: biztosak voltak a névválasztásban, felesége ötlete volt a Vince, kisfiukat pedig Vinyónak becézik. A színész arról is beszélt, hogy nem volt egyszerű dolguk az elején, a kis Vince születése után visszavonult Lengyel Tamás, hogy a családjával lehessen.

Bevallom, mindenkitől kértem tanácsot az első időkben, hiszen minden friss szülő kerül kétségbeejtő helyzetbe. Amikor hazahozod a babát a kórházból, aztán becsukódik mögötted az ajtó, akkor jön a neheze. Sokszor nem tudni, miért sír a baba, mije fájhat, mi a baj, és bizony idő kell, mire az ember ezt a stresszt feldolgozza. Nagyon jó érzés kimondani, hogy van egy fiam. Ez egy nagyon erős kötődés, ilyen mély érzelem csak szülő és gyermeke közt alakulhat ki

– árulta el a Blikknek Tamás.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás