promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Nyerő páros: Kulcsár Edina és Csuti kemény támadásokat kapott, sírás lett a vége – videó
Borítókép:  Csuti és Kulcsár Edina / rtl.hu (screenshot)
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Drámai jelenetet láthattak tegnap este a Nyerő páros nézői, ugyanis szinte az összes sztárpár nekiment Csutinak és Kulcsár Edinának, aki nem bírta ki sírás nélkül a feszült helyzetet.

Tovább folytatódnak az izgalmak az RTL Klubon futó Nyerő páros című műsorban, ugyanis elérkezett az ideje, hogy név nélkül tegyenek fel kérdéseket egymásnak a játékosok. Kulcsár Edináék szinte rögtön kaptak egy kemény támadást, hiszen már az első cetli is arról árulkodott, hogy a többiek szerint ők felületesek és nem őszinték – sőt, Pataki Zita egyenesen azt mondta nekik, hogy haldoklik a kapcsolatuk.

Kulcsár Edina szinte rögtön elsírta magát, mikor beszóltak neki, hogy legutóbb teljesen faarccal nyílt meg, és nem lehetett látni rajta az érzelmeit, Csuti pedig az állítólagos arroganciájával sértette meg a többieket – Molnár Gusztáv például a beszélgetés közepén fel is állt, mert annyira irritálta őt a stílusa.

Szinte egyetlen sztárpár sem volt, aki ne lett volna bizonyos szinten negatív véleménnyel Kulcsár Edináékról, így nem véletlen, hogy az influenszernek rögtön megfordult a fejében, hogy befejezi a műsort, és hazamegy a férjével – de a rengeteg sírás után végül jóra fordultak a dolgok, mivel a versenyzők közül többen is külön felkeresték őt, hogy tisztázzák: nincs velük komoly bajuk, de azért érdemes lenne kicsit jobban megnyílniuk, a saját házasságuk érdekében is.

Itt lehet megnézni a drámai jelenetet:

Itt pedig az utóhatásait:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás