promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Istenes Bence keményen nekiment az X-Faktornak: „Indokolatlanul sokan nézik”
Borítókép:  Istenes Bence / youtube.com/IstenesBence (screenshot)
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Istenes Bence bevallotta, hogy őt már nem köti le az X-Faktor, és azt sem érti teljesen, hogy miért nézik olyan sokan ezt a műsort.

Nemrég elindult az X-Faktor jubileumi 10. évada, ami a nézettségi adatok alapján rögtön elvarázsolta a közönséget, hiszen rengetegen kapcsoltak miatta az RTL Klubra. A tehetségkutató egykori műsorvezetője, Istenes Bence nem igazán érti, hogy mi ennek az elsöprő sikernek az oka, gondolatait pedig az IstenEst legutóbbi részében fejtette ki többek között az idei X-Faktor két mentorának, Csobot Adélnak és Puskás Petinek a társaságában.

„Én őszinte leszek, engem már nem köt le az X-Faktor. [...] És még mindig nem értem a nézettséget. Mert nagyon sok műsornál az van, hogy értem azt, hogy mit tudom én, az Álarcos énekes most már nem megy annyira jól, mint mondjuk ment a tavalyi évben. Értem igazából, hogy miért. Az X-Faktort nekem így indokolatlanul sokan nézik, értitek? Ezt mondom, indokolatlan, annyian nézik mindig, hogy nekem nincs pariban valahogy. [...] Nem tudom. Esküszöm, nem tudom. Ez az egy műsor, ahol nem tudom soha megfejteni. Lehet a brand annyira erős. Meg szerintem nagyon kicserélődött a közönsége annak, hogy ki nézi már. [...] Szerintem most már sokkal fiatalabbak nézik”

– mondta Istenes Bence.

Közben Csobot Adél megemlítette, hogy egyebek között a vérfrissítés állhat a számukra örömteli jelenség mögött, Puskás Peti pedig a készítők bátorságát dicsérte. Végül Istenes Bence is beadta a derekát, és arra jutott, hogy a fiatalabb generáció felé nyitás és az online felületek példás kihasználása és bevonása lehet az, amiért az X-Faktor ennyire sikeres – meg persze a mentorok munkája, illetve a versenyzők produkciói is biztos sokat számítanak.

Itt lehet megnézni a teljes IstenEst epizódot:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás