promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Drámai részletek derültek ki a Sztárban sztár leszek! énekesének tragédiájáról
Borítókép:  Csontos Karina / TV2 - Sztárban sztár leszek! (Screenshot)
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A Sztárban sztár leszek! énekese, Csontos Karina néhány napja tragikus módon vesztette életét, családja zokogva nyilatkozott a részletekről.

Mint megírtuk, egy hónappal ezelőtt az egész országot elbűvölte a hangjával Csontos Karina, aki Tolvai Reni egyik dalával készült a TV2-n futó Sztárban sztár leszek! válogatójára. Néhány napja jött a felfoghatatlan hír: az énekes egy szörnyű autóbalesetben meghalt a kárpátaljai Nagylucskán. Az énekestől Tóth Gabi is elbúcsúzott: 

„Legyen neked könnyű a föld drága Karina! Őszinte részvétem az egész családnak!”

– írta Facebook-oldalán Tóth Gabi.

A fiatal lány tragédiájáról most a családja is nyilatkozott. A Blikknek testvére, Szandra elmondta: Karina haláltusája alatt szülei végig azt hitték, a lány otthon alszik. A lap arról ír, Karina édesanyja csak azután fogta fel gyermeke elvesztését, hogy a rendőrök visszaadták a lány személyes tárgyait. 

„Nem tudjuk pontosan, hány órakor mehetett el itthonról, mi azt hittük, a szobájában alszik. Mindössze egy papucsban, dzseki nélkül, egy nagyon vékony pólóban távozott. Mindig szeretett nagyon szépen öltözni, kizártnak tartjuk, hogy bulizni mentek volna. Ahogy azt is, hogy a baleset után még segítséget próbált kérni a Facebookon, tudomásunk szerint ugyanis azonnal szörnyethalt”

– mondta megtörten a fiatal lány nővére, hozzátéve, családjuk fájdalma kibírhatatlan.

Itt megnézheted Csontos Karina csodálatos előadását a műsorban:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás